Sectionale poorten

Als u de ruimte in en voor uw garage optimaal wilt benutten, dan zijn sectionale poorten de perfecte oplossing voor u. Door de compacte omkasting van deze speciale poort is het mogelijk om het plafond van uw garage te blijven gebruiken. Hierdoor heeft u toegang tot extra opbergruimte of hangt u eenvoudig verlichting op. Wendt uw beschikbare ruimte aan voor uw eigen opslag en laat de een sectionale poort installeren door HBC Montage uit Roosendaal.

Vraag naar de mogelijkheden

Hoe werken sectionale poorten?

Bij sectionale poorten wordt de constructie van de poort door een handig aandrijfmechanisme opgerold of geschoven langs het plafond of de muur. De beweging van de poort is recht omhoog of omlaag, waardoor het mogelijk is om tot vlak voor de garagepoort te rijden met uw auto. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de traditionele kanteldeuren. Heeft u een afwijkende garageopening? Dan passen wij de sectionale poorten graag op maat voor u aan!

Vraag meer informatie aan bij vakmensen

Wilt u graag meer weten over de plaatsing of het gebruik van sectionale poorten? Dan helpen de vakmensen van HBC Montage u graag verder. Wij voorzien u met plezier van een gedegen advies op maat en een vrijblijvende prijsopgave van onze kwaliteitsmaterialen van vooraanstaande merken. Mail uw vraag naar info@hbcmontage.nl of bel ons op 06-82088153.

Anderen bekeken ook:

Overkapping Roosendaal | Zonwering Roosendaal | Overkapping Etten-Leur

  • COMFORTABEL BUITEN ZITTEN
  • VERLENG HET BUITENSEIZOEN
  • ISOLEREND

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier om uw vraag te stellen