Screen elektrisch maken Etten-Leur

Op zoek naar een bedrijf dat uw screen screen elektrisch kan maken in Etten-Leur? Als u een bestaande zonwering of een screen dat al geplaatst is wilt laten voorzien van elektrische bediening, heeft u een expert nodig. HBC Montage staat voor uw klaar om de handbediening van het screen om te bouwen. Om een screen elektrisch te maken in Etten-Leur hoeft u dan ook niet verder te zoeken: onze ervaren monteurs weten precies hoe ze dat aan moeten pakken. Lees verder voor meer informatie, en neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Hoe kan ik mijn screen elektrisch maken in Etten-Leur?

Een screen elektrisch laten maken in Etten-Leur? Dat kan. Bij HBC Montage weten we precies hoe we op een elegante manier het huidige screen of de huidige zonwering moeten voorzien van elektronische bediening. We plaatsen daarvoor een elektromotor, die in de buis van uw screen wordt geplaatst en van daaruit het scherm oprolt. Afhankelijk van de diameter en de afmeting van uw screen, kiezen we voor de geschikte motor met voldoende vermogen, en de juiste onderdelen. Zo kunnen we ook bij u thuis het oude screen omtoveren.

Wij staan voor u klaar – neem contact met ons op

Wij komen graag uw screen elektrisch maken in Etten-Leur en omstreken. Of het nu gaat om een klein scherm of een grote zonwering, wij kunnen de juiste oplossing bieden. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op. Dat kan makkelijk via info@hbcmontage.nl of 06-82088153. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Anderen bekeken ook:

Screen monteren Noord-Brabant | Stalen garagedeur | Zonwering Roosendaal

  • COMFORTABEL BUITEN ZITTEN
  • VERLENG HET BUITENSEIZOEN
  • ISOLEREND

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier om uw vraag te stellen