Kanteldeur voor de garage

Het gebruik van een kanteldeur om de garage af te sluiten is al sinds jaar en dag een duurzame oplossing. Deze klassieke deur is vooral ideaal bij opslag of wanneer u een lange oprit heeft. Het loopwerk- en veersysteem zorgt ervoor dat de deur vrijwel geluidloos gebruikt kan worden zonder te veel inspanning. Echter is de budgetvriendelijke prijs de voornaamste reden voor de populariteit van de kanteldeur voor garages.

Vraag naar de mogelijkheden

De mogelijkheden bij een kanteldeur voor uw garage

De klassieke kanteldeur om de garage af te sluiten kent veel meer mogelijkheden dan alleen een verandering van kleur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de deur beter te beveiligen met verschillende vergrendelingsmogelijkheden, zoals een ondervergrendeling. Dit vindt u bij een kanteldeur met een elektrische aandrijving, waardoor het openen en sluiten van de garage nog makkelijker en eenvoudiger wordt. Naast oplossingen voor uw garage, bent u bij HBC Montage uit Roosendaal ook welkom voor andere projecten rondom uw pand.

Vrijblijvend advies op maat

De verschillende kanteldeuren die u in onze collectie vindt, zijn allen van gerenommeerde merken waarbij kwaliteit voorop staat. Het is tevens mogelijk om uw garagedeur op maat te laten maken. Montage van de kanteldeur bij uw garage wordt ook altijd uitgevoerd door een van onze vakmensen. Wilt u graag een vrijblijvend advies of een prijsopgave voor uw idee? Mail dan naar info@hbcmontage.nl of bel ons op 06-82088153. Wij zorgen voor een advies op maat!

Anderen bekeken ook:

Sectionale poorten | Zonnescherm Roosendaal | Elektrische rolluiken Roosendaal

  • COMFORTABEL BUITEN ZITTEN
  • VERLENG HET BUITENSEIZOEN
  • ISOLEREND

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier om uw vraag te stellen