Home | Zonnescherm Dordrecht

Zonnescherm in Dordrecht

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Overweegt u een zonnescherm aan te schaffen voor uw woning of pand in Dordrecht? U profiteert met dit type zonwering van veel voordelen, zoals de voordelige prijs, de ruime keuze in kleur en ontwerp en de handige (automatische) bediening. HBC Montage uit Roosendaal helpt u graag bij het vinden van het perfecte zonnescherm dat voldoet aan al uw wensen.

  • Comfortabel buiten zitten
  • Verleng het buitenseizoen
  • Isolerend

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Kies uit vele opties voor uw zonnescherm in de omgeving van Dordrecht

Een zonnescherm is ideaal voor flats, kantoorpanden of voortuinen. Dankzij (optionele) stevige stormarmen kan een zonnescherm ook geplaatst worden op grote hoogte, bijvoorbeeld op de bovenste verdiepingen van uw kantoorpand in Dordrecht. Zo houdt u ook uw bedrijfspand koel tijdens de warmere maanden van het jaar. U kiest uit ons assortiment de kleur en de bediening van uw zonnescherm; handmatig of elektrisch. Indien gewenst, voorzien wij u van deskundig advies over de verschillende typen zonwering in ons assortiment. Zo schakelt u ons ook in voor bijvoorbeeld een elektrisch verduisterend screen. Wilt u juist meer buiten zitten? Kies dan voor een terrasoverkapping van aluminium.

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe zonnescherm

Uw hoogwaardige zonnescherm of uw knikarmscherm wordt door deskundige en ervaren monteurs nauwkeurig ingemeten. Vervolgens laat u uw zonnescherm vakkundig installeren bij u in Dordrecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan of vraag ons om passend advies en bel naar 06-82088153 of stuur een e-mail naar [email protected]. Ons team in Roosendaal voorziet u graag van de perfecte oplossing op het gebied van zonwering.

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier in om uw vraag te stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
HBC montage