Home | Verduisterend screen

Verduisterend screen

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Met een verduisterend screen houdt u licht en warmte buiten. U vindt bij HBC Montage uit Roosendaal een ruim assortiment aan screens van hoge kwaliteit in allerlei kleuren en maten. Deze effectieve en voordelige vorm van zonwering is eenvoudig en snel te monteren, zelfs op lastige plekken.

  • Comfortabel buiten zitten
  • Verleng het buitenseizoen
  • Isolerend

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Wat zijn de voordelen van een verduisterend screen?

Het grootste voordeel dat u ervaart met een verduisterend screen, is dat deze een verkoelend effect op uw woning heeft. Daarbij zijn screens zeer betaalbaar en eenvoudig te monteren. Houd er wel rekening mee dat de kleur die u voor uw screen kiest, invloed kan hebben op de hoeveelheid zon en warmte die gefilterd wordt.

U kiest in ons assortiment uit twee soorten screens: standaard screens of windvaste screens. Twijfelt u tussen een verduisterend screen of een ander type zonwering, bijvoorbeeld een knikarmscherm? Of heeft u juist interesse in een standaardzonnescherm? Bij ons kan het allemaal!

Voordelen:

  • Effectieve bescherming tegen de zon
  • Lagere temperatuur binnenshuis door een vermindering van max. 90% van de zonnewarmte
  • Insectenwerend
  • Vochtbestendig en van indrukwekkende kwaliteit

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Vraag ons naar de mogelijkheden voor dit type zonwering

Wilt u een verduisterend screen aanschaffen voor effectieve zonwering voor uw veranda of woning? U kiest uit verschillende maten en kleuren, maar ook de bediening kunt u naar wens aan laten passen. Zo bedient u het screen handmatig of elektrisch door middel van een wandschakelaar of een afstandsbediening. Neem contact op met ons team in Roosendaal voor uw eigen screens en bel naar 06-82088153 of stuur een e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier in om uw vraag te stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
HBC montage