Home | Screen elektrisch maken Etten-Leur

Screen elektrisch maken in Etten-Leur

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw screen elektrisch kan maken in Etten-Leur? Als u een bestaande zonwering of een screen dat al geplaatst is, wilt laten voorzien van elektrische bediening, heeft u een expert nodig. HBC Montage staat voor uw klaar om de handbediening van het screen om te bouwen. Om een screen elektrisch te maken in Etten-Leur hoeft u dan ook niet verder te zoeken: onze ervaren monteurs weten precies hoe ze dat aan moeten pakken.

  • Comfortabel buiten zitten
  • Verleng het buitenseizoen
  • Isolerend

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Hoe kan ik mijn screen elektrisch maken in Etten-Leur?

Wilt u een screen elektrisch laten maken in Etten-Leur? Dat is mogelijk bij HBC Montage! Bij ons montagebedrijf weten we precies hoe we op een elegante manier het huidige screen of de huidige zonwering moeten voorzien van elektronische bediening. We plaatsen daarvoor een elektromotor, die in de buis van uw screen wordt geplaatst en van daaruit het scherm oprolt. Afhankelijk van de diameter en de afmeting van uw screen, kiezen we voor de geschikte motor met voldoende vermogen, en de juiste onderdelen. Zo kunnen we ook bij u thuis het oude screen omtoveren

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Neem contact met ons op voor een elektrisch screen

Wij komen graag uw screen elektrisch maken in Etten-Leur en omstreken. Of het nu gaat om een klein scherm of een grote zonwering, wij kunnen de juiste oplossing bieden. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op. Dat kan makkelijk via [email protected] of 06-82088153. Ook voor de installatie van nieuwe garagedeuren staan wij klaar om u van dienst te zijn.

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier in om uw vraag te stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
HBC montage