Bekijk onze reviews

Gemiddelde beoordeling

4,9/5

Piet

Een prachtige mooie garagedeur gehangen. Vakkundig werk afgeleverd, gaan pas weg wanneer het 100% is. Zeer vriendelijk, nette vakbekwame mensen. Zou het zeker iedereen aanraden. Wij weten waar we de volgende keer moeten zijn!

Patrick

Zeer tevreden. Goede kwaliteit en mooi resultaat voor een goede prijs. Vriendelijk personeel, denken mee.
Voor afvoeren oude rolluiken werd niks extra's gerekend. Zeker aan te bevelen!

Peter

Zeer gedisiplineerde mensen die de klant behandelen zoals ze zelf graag behandeld zouden willen worden, ze nemen de tijd voor de klant, zeker de 5 sterren waard. aan te raden bedrijf.

Ole

De twee heren van HBC-montage hebben uitstekend werk geleverd. Niet alleen op het gebied van montage en levering van het zonnescherm, maar ook het voorafgaande advies voor wat mogelijk was bij ons, was super! Dik tevreden!

Jannet

Perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs, kortom: vakwerk! Zeer tevreden over de manier van werken, en prettige mensen in omgang! Zeker aan te bevelen!

Marco

Fantastische mensen die hun uiterste best dan om goede kwaliteit te leveren tegen een hele concurrerende prijs. Ik kan ze van harte aanbevelen

Cor

Alles volgens afspraak en mooi en schoon werk geleverd. We zijn heel tevreden over de 8 geleverde en en correct en snel geplaatste rolluiken. HBG beveel ik aan.

Ans

Zeer zeker aan te bevelen. Komen afspraken keurig na en leveren kwaliteit. Werken netjes en zijn gezellig. Kortom een aanrader.

Jan

HBC Montage is zeker aan te bevelen. Ze werken erg netjes en gaan geen probleem uit de weg. Ik ben dan ook zeer tevreden over het geplaatste zonnescherm.

Benieuwd naar onze producten? Bekijk de homepagina voor een overzicht van ons aanbod.