Montage van zonwering in Son, Noord Brabant

HBC montage is een jong bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in huis, die tevens in regio Son actief is. Ook al is HBC montage nog een vrij jong bedrijf, we hebben een mooie groei mogen meemaken in de afgelopen jaren. Dit is veelal te danken aan de kwaliteit die wij leveren. Hieronder zie je wat mensen over ons zeggen in regio Son:

Reviews in Son:

Gemiddelde beoordeling

4,9/5

Piet

Een prachtige mooie garagedeur gehangen. Vakkundig werk afgeleverd, gaan pas weg wanneer het 100% is. Zeer vriendelijk, nette vakbekwame mensen. Zou het zeker iedereen aanraden. Wij weten waar we de volgende keer moeten zijn!

Patrick

Zeer tevreden. Goede kwaliteit en mooi resultaat voor een goede prijs. Vriendelijk personeel, denken mee.
Voor afvoeren oude rolluiken werd niks extra's gerekend. Zeker aan te bevelen!

Peter

Zeer gedisiplineerde mensen die de klant behandelen zoals ze zelf graag behandeld zouden willen worden, ze nemen de tijd voor de klant, zeker de 5 sterren waard. aan te raden bedrijf.

Maar wat maakt HBC montage nou anders dan alle andere montage bedrijven? Zoals hierboven beschreven, leveren wij kwalitatief hoogstaande service en montage in regio Son. Wij denken altijd eerlijk en transparant mee met de klant en zorgen altijd voor een glimlach bij de klant. De uiteindelijke glimlach van elke klant vloeit voort door onze 25+ jaren aan specialistische kennis (in montage en verkoop van rolluiken). Geen enkele vraag en/of wens blijft bij ons onbeantwoord/onvervuld.

Omdat wij het persoonlijke contact erg waarderen, transparantie en vertrouwen hoog bij ons in het vaandel staan, komen wij altijd vrijblijvend bij u thuis langs in Son. Hier bespreken wij uw wensen, wat haalbaar is en wanneer we eventueel langs kunnen komen voor de montage in Son. U mag ons ten alle tijden benaderen voor extra informatie. De beste manier is om een e-mail te sturen naar info@hbcmontage.nl. Of wellicht staat uw vraag op onze veel gestelde vragen pagina. Mocht u graag een afspraak willen maken in Son, kan dat uiteraard. Bel hiervoor naar 06-82088153, stuur een e-mail naar info@hbcmontage.nl of vul hier het contactformulier in, en wie weet staan we binnen no-time bij u voor de deur in Son.

Bij vragen kunt u altijd een e-mail sturen naar info@hbcmontage.nl, bellen naar 06-82088153 of vul onderstaand contactformulier in.