Home | Huis | Uitvalschermen

Uitvalschermen Roosendaal

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Eenvoudig en snel te installeren oplossing om het felle zonlicht buiten te houden. Uitvalschermen zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende bedieningsoplossingen. Dat gaat van eenvoudige handmatige bediening tot verregaande geautomatiseerde aansturing waarbij zelfs rekening wordt gehouden met de weersomstandigheden.

Onze uitvalschermen zijn:

  • Zonwerend
  • Automatisch bedienbaar
  • Een kosteneffectieve oplossing

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Uitvalschermen

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Het uitvalscherm is misschien wel de bekendste zonwering. En dat is niet voor niks! Een uitvalscherm is namelijk behoorlijk effectief en breed inzetbaar. Bovendien beschikt het uitvalscherm over een paar stevige armen die zorgen voor de gewenste stabiliteit op open, onbeschutte plekken. De (optionele) stormvaste armen zorgen dat uitvalschermen praktisch altijd gebruikt kunnen worden, ook tijdens flinke wind en/of grote hoogte. Echter is een uitvalscherm dus niet bedoeld om onder te zitten. Een dergelijk type zonwering is dan ook ideaal voor flats, kantoorpanden of voortuinen. Ook voor balkons is het bovengenoemde zonnescherm de juiste optie. Daarom zijn uitvalschermen dus uiterst geschikt als zonwering waar geen vrije doorloop nodig is.

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Enorme keuze in uitvalschermen

Het ideale uitvalscherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek. Hierdoor is de keuze enorm. HBC Montage uit Roosendaal adviseert u graag in het maken van de juiste keuze voor uw persoonlijke situatie. Uiteraard vinden wij het leveren van kwaliteit en service enorm belangrijk. Daarom worden onze uitvalschermen dan ook tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en vakkundig gemonteerd. Bovendien wordt het scherm gedragen door twee aan de gevel gemonteerde armen, waarmee u de gewenste uitval bepaalt. Neem voor advies en het maken van een vrijblijvende offerte contact op met HBC Montage via [email protected] of telefonisch via (06)82088153. Wij staan met plezier voor u klaar

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier in om uw vraag te stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
HBC montage