Home | Huis | Rolluiken

Rolluiken in Roosendaal

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Bent u op zoek naar rolluiken in Roosendaal, of zijn uw rolluiken toe aan reparatie? Dan bent u bij HBC Montage aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om uw rolluiken in Roosendaal en omgeving te plaatsen of te repareren. Met een rolluik houdt u de warmte binnen en het licht en geluid buiten. Dit is ideaal voor de slaapkamer, omdat een rolluik zorg voor een koele en stille slaapomgeving. Naast deze voordelen is het rolluik een beveiligingsmiddel tegen inbraak. Het vormt een extra verdedigingslinie voor uw venster, en is bijzonder effectief in het ontmoedigen van inbrekers en beschermen van uw huis.

Onze rolluiken zijn:

  • Verduisterend
  • Geluiddempend
  • Isolerend
  • Anti-diefstal

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Voordelen van rolluiken

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Bij HBC Montage heeft een ruim assortiment rolluiken van uitstekende kwaliteit. U kunt zelf het uiterlijk en de kleurencombinatie van uw rolluik bepalen. De bediening van uw rolluik kan zowel handmatig door middel van een band als elektrisch met wandschakelaar of afstandsbediening. Daar HBC Montage behoort tot de Somfy Experts, is zelfs bediening van uw rolluik via een app op uw smartphone of op uw laptop een van de vele mogelijkheden die wij u kan bieden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en advies op maat te geven.

Voordelen:

  • Inbraakvertragend
  • Biedt bescherming
  • Perfecte geluidsisolatie
  • Zorgt voor privacy

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Verschillende kwaliteiten van de rolluiken van ons bedrijf in Roosendaal

Rolluiken zijn beschikbaar in verschillende kwaliteiten, en specifieker de lamellen. Wat voor u de beste optie is, is afhankelijk van uw situatie. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Heeft al rolluiken en wilt u deze ter reparatie aanbieden bij ons montagebedrijf in Roosendaal? HBC Montage heeft veel ervaring met het plaatsen en het repareren van (elektrische) rolluiken. Wilt u nieuwe laten plaatsen, of wilt u de huidige op laten knappen? Of is er iets mis met de elektrische bediening? Voor ons is geen probleem te groot. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om uw rolluiken weer soepel en probleemloos te laten werken. Heeft u liever een screen in plaats van een rolluik? Ook dan zijn we u graag van dienst!

 

Repareren is voordelig, dus neem contact op

Heeft u ooit rolluiken bij u in de omgeving van Roosendaal laten plaatsen, maar werken ze niet meer naar behoren? Dan kan een reparatie van de rolluiken al een oplossing zijn. U hoeft niet altijd meteen nieuwe aan te schaffen. Dat is ook meteen aanzienlijk duurder dan een reparatie. Blijkt reparatie niet mogelijk? Dan zullen we u hier eerlijk over informeren. Neem nu snel contact op via [email protected] of 06-82088153 en profiteer van onze expertise. Het is daarnaast mogelijk om ons in te schakelen voor onderhoud aan uw rolluiken.

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier in om uw vraag te stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
HBC montage