Home | Garage | Sectionale poorten

Sectionale poorten

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Met onze sectionale poorten benut u de ruimte in uw garage altijd optimaal. Dankzij de compacte omkasting van deze speciale poort is het mogelijk om het plafond van uw garage te blijven gebruiken. Hierdoor heeft u toegang tot extra opbergruimte en hangt u eenvoudig verlichting op. Maak extra ruimte vrij in uw garage voor uw eigen opslag en laat een van onze diverse sectionale poorten installeren door de vakmensen van HBC Montage uit Roosendaal.

  • Comfortabel buiten zitten
  • Verleng het buitenseizoen
  • Isolerend

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Hoe werken sectionale poorten en wat zijn de voordelen?

Bij sectionale poorten rolt of schuif u de poort eenvoudig omhoog langs het plafond of de muur van uw garage. De beweging van de poort is recht omhoog of omlaag, waardoor het mogelijk is om tot vlak voor de garagedeur te rijden met uw auto. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de traditionele kanteldeuren. Heeft u een afwijkende garageopening? Of wenst u een sectionaaldeur mét loopdeur in uw garage? Wij passen de sectionale poorten graag op maat voor u aan! Daarnaast is het mogelijk om bij ons een stevige stalen garagedeur te bestellen voor uw woning of garagebox.

Specialist in Roosendaal voor u!

Zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeuren

Vraag meer informatie aan bij onze vakmensen

Wilt u graag meer weten over de plaatsing of het gebruik van onze sectionale poorten? Het montagebedrijf HBC Montage staat voor u klaar. Vertrouw op onze vakmensen voor professioneel advies op maat en een vrijblijvende prijsopgave van onze kwaliteitsmaterialen van vooraanstaande merken. Mail uw vraag naar [email protected] of bel naar 06-82088153 voor meer informatie.

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier in om uw vraag te stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
HBC montage