Home | Contact

Contactgegevens

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*

Onze ervaring is uw voordeel!

Comfort

Comfortabel wonen begint met onze zonweringproducten.

Montage

Het monteren wordt door onze ervaren en deskundige monteurs uitgevoerd.

Buiten

Geniet meer van uw tuin door een terrasoverkapping.

Advies

Vanzelfsprekend geven wij u graag gratis en vrijblijvend advies.

Bekijk onze klantreviews

Gemiddelde beoordeling 4,9/5

Super fijn contact! Keurige vaklui, daardoor vakkundige montage en uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding!
Kees VaarKees Vaar
07:31 23 Jul 23
Toffe gasten zijn Brian en Collin ook nog eens vakbekwame vaklui wij hadden 9 rolluiken laten installeren en zonnescherm door hun al met al voor al je zonwering neem contact op met hbc montage! Scherpe concurrerende prijzen en kwalitatief goed! Mannen werken heel netjes en secuur kunnen een hoop concurrerende bedrijven een voorbeeld aan nemen! Het gaat jullie goed en nogmaals bedankt voor alles! Met vriendelijke groet,fam Vaarwater
Stefan MachielseStefan Machielse
21:00 19 Jul 23
Heel tevreden over de geplaatste dakramen en rolluiken. Keiharde werkers die vakwerk leveren.
Stefan MachielseStefan Machielse
21:00 19 Jul 23
Heel tevreden over de geplaatste dakramen en rolluiken. Keiharde werkers die vakwerk leveren.
Remco GaarenstroomRemco Gaarenstroom
07:48 16 May 23
Super bedrijf! De communicatie vooraf was duidelijk en we werden goed op de hoogte gehouden. Op de dag van de afspraak waren ze wat later dan afgesproken, maar bij aankomst werd netjes aangegeven wat de reden was en meteen begonnen. Er is goed werk geleverd en het hangt er allemaal heel netjes bij. Wij zijn uiterst tevreden over HBC Montage en raden dit bedrijf zeer zeker aan!
NicoleNicole
06:50 18 Apr 23
Onlangs nieuw zonnescherm laten plaatsen. Zeer tevreden. Goeie communicatie; komen hun afspraken na. Ruimen alles netjes op; denken mee. Kortom, wie weet tot een volgende keer. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Michael LambregtsMichael Lambregts
19:56 19 Feb 23
Door HBC Montage rolluiken, zonnescherm en een dubbele garagedeur laten plaatsen. Eerste instantie wel wat moeilijk contact te krijgen. Echter wel de opdracht doorgezet en met een woord fantastisch! Zeer tevreden met het resultaat! Ga zo door mannen.
Jera AaltenJera Aalten
07:15 14 Feb 23
Beste Brian en Colin, Hartelijk dank voor jullie harde werk en geweldig resultaat! Fijne vakmensen om over de vloer te hebben , werken heel netjes en staan je vriendelijk te woord en denken mee over het totaal project 😊
Janny TalboomJanny Talboom
11:59 10 Nov 22
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Uiterst tevreden over de rolluiken die ze bij mij geplaatst hebben. Ze reageren heel snel om een afspraak te maken om de rolluiken op te meten en ook snel de offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Ze werken keurig netjes en als ze klaar zijn is alles ook weer netjes opgeruimd! Een aanrader dus!!
SvenSven
10:43 13 May 22
Onlangs een nieuwe garagedeur laten hangen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aardige mannen, snelle levertijd (zeker in deze tijd) en deur zit er perfect in. Zeker een aanrader!
js_loader
HBC montage