Voordelen zonwering

De 4 voordelen van buitenzonwering

Aan het oriënteren welke voordelen buitenzonwering voor u in petto heeft? Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet. Buitenzonwering geeft een heel jaar door voordelen:

1. Energie besparend

In de zomer zorgt uw zonwering ervoor dat de zon, uw huis minder snel opwarmt. Hierdoor hoeft u de airco wat minder vaak aan te zetten of andere middelen moet gebruiken om het huis koel te houden. Dit zorgt voor minder elektriciteit verbruik. Uiteraard ook goed voor de portemonnee.

In de winter zorgen vooral de rolluiken voor een lekker warm huis zonder hoge stookkosten. Omdat onze rolluiken geïsoleerd zijn, houden onze rolluiken de kou langer buiten (mits ze gesloten zijn uiteraard). Ook screens hebben een bewezen isolerende werking waardoor deze in de winter ook goed te gebruiken zijn.

2. Privacy verhogend

Door zonwering te implementeren, heeft u meer privacy. Hierdoor kunnen voorbijgangers niet meer naar binnen kunnen kijken. Dit geeft u natuurlijk een fijn gevoel! Bij onze screens is het mogelijk om van binnen goed naar buiten te kunnen kijken, maar van buiten kunt u niet naar binnen kijken. Dat zorgt voor een erg fijn en veilig gevoel.

3. Inbraak vertragend

Vooral rolluiken zijn inbraak vertragend. Rolluiken sluiten de openingen in uw huis goed af waardoor het een heel stuk lastiger word om ongewenst binnen te komen. Ook leveren wij speciale anti-optil veren. Deze veren zorgen ervoor dat het niet mogelijk is het rolluik pantser omhoog te tillen wanneer deze helemaal gesloten is. De verzekering zal ook zeker blij zijn dat u rolluiken heeft.

LET OP: Rolluiken zijn niet inbraakwerend.

4. Multifunctioneel

Ons assortiment bestaat uit zó veel producten, dat u altijd de juiste keuze kunt maken voor het uiterlijk van uw huis. Zonwering is niet altijd het mooiste aan uw huis, maar door onze ontelbare mogelijkheden is het onzichtbaar maken van de zonwering heel goed mogelijk.

Wij leveren al standaard 19 kleuren zonder meerprijs. Ook zijn er zelfs verschillende motieven leverbaar: mat, structuur en glimmend. Wij kunnen veel van onze mogelijkheden laten zien op locatie.

Scroll to top
Menu